Αρχική » Η γιορτή των μυών και ο Κοροναϊός είναι προ των πυλών!

Η γιορτή των μυών και ο Κοροναϊός είναι προ των πυλών!

by admin

Άρνολντ Άλοις Σβαρτσενέγκερ είναι έτοιμος να εγκαινιάσει το επερχόμενο  Arnold Sports Festival USA 2020. Η γιορτή των μυών είναι προ των πυλών, θα διεξαχθεί 5 με 8 Μαρτίου και  θα προσελκύσει περίπου 200.000 αθλητές και φιλάθλους για να παρακολουθήσουν περισσότερους από 22.000 αθλητές που συμμετέχουν σε περισσότερα από 80 αθλήματα και εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένων 16 ολυμπιακών εκδηλώσεων, στο συνεδριακό κέντρο Greater Columbus στο κέντρο του Columbus, της πολιτείας του Οχάιο.

Ο COVID-19 Κοροναϊός η πανδημία να περιμένει!

Όπως φαίνεται έως τώρα το Arnold Sports Festival  και το Arnold Classic θα διεξαχθούν κανονικά,  ο προεδρος Ντόναλντ Τραμπ προσπαθεί να καθησυχάσει τους Αμερικανούς. Πολλές ευρωπαϊκές χώρες ανάμεσά τους, η Ελλάδα, η Αυστρία, η Γερμανία, η Κροατία, η Νορβηγία, η Γεωργία, η Βόρεια Μακεδονία και η Ρουμανία έχουν καταγράψει κρούσματα με τις αρχές πάντως να προσπαθούν να καθησυχάσουν τον κόσμο. Οι υγειονομικές αρχές των ΗΠΑ προεξοφλούν ότι ο κοροναϊός θα εξαπλωθεί στην αμερικανική επικράτεια.

Ο αμερικανός πρόεδρος δήλωσε ότι θα αποφασίσει «σε εύθετο χρόνο» εάν η κυβέρνησή του θα επιβάλλει νέους ταξιδιωτικούς περιορισμούς προς και από χώρες οι οποίες πλήττονται από τον κοροναϊό.

«Μπορεί να το κάνουμε σε εύθετο χρόνο. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή», είπε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στον Λευκό Οίκο για την αντίδραση της κυβέρνησής του στην επιδημία του COVID-19. «Η Νότια Κορέα έχει χτυπηθεί σκληρά, η Ιταλία έχει χτυπηθεί σκληρά, στην Κίνα αυτό που συνέβη είναι σαφές, αλλά οι αριθμοί (σ.σ. των νέων κρουσμάτων και των θανάτων) μοιάζουν να σταθεροποιούνται και να μειώνονται, πράγμα που είναι καλή είδηση, θα δούμε λοιπόν τι θα γίνει», ανέφερε ο ένοικος του Λευκού Οίκου. Ο Τραμπ διαβεβαίωσε ακόμη ότι οι αμερικανικές υγειονομικές αρχές κάνουν εξετάσεις «σε πολλούς ανθρώπους» για να εξακριβωθεί εάν έχουν μολυνθεί από τον ιό. Νωρίτερα στη συνέντευξη, ο Τραμπ υποστήριξε πως ο κίνδυνος για τους Αμερικανούς από την επιδημία είναι «πολύ χαμηλός». Ωστόσο, ο κίνδυνος εξάπλωσης είναι πιθανό να «αυξηθεί πάρα πολύ γρήγορα», προειδοποίησε ο υπουργός Υγείας Άλεξ Αζάρ που εκφράστηκε μετά τον Τραμπ, «μπορούμε να αναμένουμε ότι θα δούμε περισσότερα κρούσματα». Ο πρόεδρος ξαναπήρε τον λόγο για να διαβεβαιώσει πως η κυβέρνησή του είναι έτοιμη για μια αντίδραση «πολύ μεγαλύτερης κλίμακας», αλλά και ότι η εξάπλωση του COVID-19 δεν είναι «αναπόφευκτη».[quote]Τα νοσοκομεία σε ορισμένες πολιτείες ελευθερώνουν κλίνες και ετοιμάζουν χώρους καραντίνας, είπε ο Τραμπ[/quote]

«Τα νοσοκομεία σε ορισμένες πολιτείες ελευθερώνουν κλίνες και ετοιμάζουν χώρους καραντίνας», είπε ο Τραμπ, προσθέτοντας πως η κυβέρνησή του έχει «παραγγείλει» μεγάλες ποσότητες προστατευτικών μέσων, όπως ιατρικές μάσκες, για «κάθε» περίπτωση. Υπάρχει περίπτωση η κατάσταση να «χειροτερέψει», αλλά τίποτα δεν είναι «αναπόφευκτο», επέμεινε ο Τραμπ, που παρουσίασε το σχέδιο αντίδρασης της κυβέρνησής του και ανακοίνωσε πως όρισε αρμόδιο για τον συντονισμό τον αντιπρόεδρό του Μάικ Πενς, σε μια εμφανή προσπάθεια να φανεί καθησυχαστικός.

Οι υγειονομικές αρχές των ΗΠΑ προεξοφλούν ότι ο κοροναϊός θα εξαπλωθεί στην αμερικανική επικράτεια, το ΔΝΤ και η ΠΤ εξετάζουν πλέον όλα τα ενδεχόμενα. Μία σκέψη είναι τουλάχιστον ορισμένες από τις εργασίες και τις συναντήσεις να γίνουν μέσω Διαδικτύου, είπαν αξιωματούχοι των δύο διεθνών χρηματοοικονομικών οργανισμών.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα