Αρχική » Διακινούσε αναβολικά σε αθλητές bodybuilding

Διακινούσε αναβολικά σε αθλητές bodybuilding

by admin

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ant1 τo υποπολυβόλο Scorpion και το πιστόλι βρίσκονται στο μικροσκόπιο των ερευνητών των εγκληματολογικών εργαστηρίων της Αστυνομίας, ώστε να διαπιστωθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια. Αυτά τα όπλα, τρεις χειροβομβίδες και ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο με αλλοιωμένο αριθμό εντόπισαν τα στελέχη της Οικονομικής Αστυνομίας στην κατοχή ενός άνδρα ηλικίας 41 ετών, που φέρεται ως μέλος κυκλώματος, το οποίο διακινούσε αναβολικά σε αθλητές bodybuilding.

Η αξία των σκευασμάτων φτάνει τις 170.000 ευρώ, ενώ οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι η διακίνηση γινόταν εδώ και περίπου ένα χρόνο, παρά το γεγονός ότι τα γυμναστήρια είναι κλειστά λόγω κορονοϊού.

Η εισαγωγή των αναβολικών γινόταν από τη Βουλγαρία. Σε ορισμένα βρέθηκαν πλαστές ετικέτες και ήταν έτοιμα προς πώληση σε Νέα Υόρκη και Ρουμανία.

Ως «εγκέφαλος» φέρεται ένας 44χρονος που, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν εργαζόταν, όμως έμενε σε βίλα με πισίνα. Ο συνεργός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν τα όπλα, είχε συλληφθεί το 2012 για υπόθεση με όπλα, αναβολικά και ναρκωτικά. Ο τρίτος άνδρας που συνελήφθη συμμετείχε στη διακίνηση, η οποία γινόταν με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, ώστε να μην κινούν υποψίες.

Στεφανίδης – Μάγκος στην ΕΡΤ για την Μαύρη Αγορά των ΑΑΣ

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα