Αρχική » Ράνια Πολίτη επαγγελματίας στην Αμερικανική Λίγκα!

Ράνια Πολίτη επαγγελματίας στην Αμερικανική Λίγκα!

by admin

Και στη Ρωσία πάτησε πόδι η αμερικανική λίγκα NPC – IFBB Pro league του Jim Manion, διεκδικώντας “μερίδιο” από την IFBB του προέδρου δόκτωρ Ραφαέλ Σαντόχα. Στη Ρωσία που όλα τα προηγούμενα χρόνια στήριξε και στηρίζει με πολλους αθλητές και αθλήτριες την ευρωπαϊκή ομοσπονδία της ΙFBB.

Ράνια Πολίτη εγινε επαγγελματίας με την Αμερικανική Λίγκα! 

Η γνωστή πρωταθλήτρια που για χρόνια αγωνιζόταν στην IFBB του προέδρου δόκτωρ Ραφαέλ Σαντόχα έκανε το μεγάλο άλμα και διεκδίκησε την επαγγελματική κάρτα στην αμερικανική λίγκα του Jim Manion και τα κατάφερε, μέσα στη Ρωσία, στην κατηγορία  της Wellness και στο  Overall (γενικό τίτλο) της IFBB Pro league.

Ο Αγώνας διοργανώθηκε από τους  Chris Minnes και τον συνεργάτη του Dmitry Lysyansky και το NPC Worldwide Russia  παράρτημα της αμερικάνικης λίγκας. Αφ εξής η Ράνια Πολίτη θα αγωνίζεται στην επαγγελματική λίγκα των αμερικανών  IFBB Pro League κατηγορία Wellness.

Εδώ το μήνυμα της Ράνια Πολίτη για την επιτυχία της σε μια δύσκολη εποχή λόγω του κορονοιού, ενώ θυμάται και τον ιδρυτή του hardmuscles.ru τον Alexander Timoshenko που έφυγε από την ζωή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rania Politis (@raniapolitis_)

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα