Αρχική » Εγχείρηση για γυναικομαστία έκανε ο IFBB Pro Michael Lockett

Εγχείρηση για γυναικομαστία έκανε ο IFBB Pro Michael Lockett

by admin

Τι να κάνει είχε γυναικομαστία, και έπρεπε να κάνει χειρουργείο για να την αφαιρέσει, ο IFBB Pro Michael Lockett. Ο ίδιος αναφέρει: Εξακολουθώ να είμαι σε θεραπεία από την εγχείρηση μου. Ας ελπίσουμε ότι θα μπορέσω να προπονηθώ μέχρι την 1η Ιανουαρίου. Είναι απογοητευτικό να μην μπορείς να γυμναστείς . Αλλά αυτή είναι η τιμή που πληρώνω.

Ο εγχειρισμένος στις θηλές  Michael Lockett 

Screen_Shot_2017-12-14_at_4.21.44_PM

 

“Still healing from my surgery. Hopefully I’ll be able to hit some iron by January 1st. It’s frustrating not being able to train. But this is the price I pay. I would love to do a show in March but based on the way things are looking, it might not be possible. We shall see…..)”

Όπως δημοσιεύεται:  Η γυναικομαστία έχουμε  όταν ο αρσενικός ιστός του μαστού διογκώνεται εξαιτίας μειωμένων ανδρικών ορμονών (τεστοστερόνης) ή αυξημένων γυναικείων ορμονών (οιστρογόνων). Οι αιτίες περιλαμβάνουν την εφηβεία, τη γήρανση, τα φάρμακα και τις συνθήκες υγείας που επηρεάζουν τις ορμόνες. Προφανώς, τα στεροειδή συμβάλλουν στην κατάσταση αυτή, επειδή ορισμένα είδη χρήσης / κατάχρησης στεροειδών προκαλούν αύξηση των οιστρογόνων (γυναικεία ορμόνη) και / ή μείωση της τεστοστερόνης (ανδρική ορμόνη), γεγονός που προκαλεί την ανάπτυξη του ιστού του μαστού. Η κατάχρηση στεροειδών είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα οδηγήσει σε Γυναικομαστία.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα