Αρχική » Justin Gatlin 250.000 για φάρμακα; εδώ έχει ψωμί!

Justin Gatlin 250.000 για φάρμακα; εδώ έχει ψωμί!

by admin

Τρελαίνουν κόσμο με αυτά που γράφουν! Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Telegraph, ο Γκάτλιν μαζί με τον προπονητή του κι έναν ατζέντη αγόρασαν απαγορευμένη ουσία αξίας 250.000 δολαρίων.. αυτό λένε,.. αλλά διαβάζουμε επίσης ότι Δημοσιογράφοι, που διατήρησαν κρυφές τις ταυτότητές τους, επισκέφθηκαν το προπονητικό κέντρο του Γκάτλιν στη Φλόριντα και αποκάλυψαν πως ο προπονητής του Αμερικανού αθλητή, ο πρώην χρυσός Ολυμπιονίκης Ντένις Μίτσελ και ένας ατζέντης προσφέρθηκαν να μεσολαβήσουν για την προμήθεια τεστοστερόνης και αυξητικής ορμόνης, αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας.

Δεν γίνονται αυτά..ακριβές τιμές! 

Μάλιστα, βιντεοσκόπησαν κρυφά τις συναντήσεις που είχαν, κατά τις οποίες παραδέχονται ότι η χρήση απαγορευμένων ουσιών στον αθλητισμό είναι συνήθης και διαδεδομένη. Ο ατζέντης υποστήριξε ότι ο ίδιος ο Γκάτλιν είχε κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών, κάτι που ο Αμερικανός σπρίντερ έχει αρνηθεί πεισματικά στο παρελθόν.

Τώρα εδώ κάτι συμβαίνει.. η είναι κουτορνίθια και θα έδωσαν 250.000 για φάρμακα ή κάτι άλλο συμβαίνει με τις επιστημονικές ουσίες! που μπορεί να στοίχιζαν για άλλους λόγους.

Τα προϊόντα έπρεπε να παρέχονται μέσω ιατρού στην Αυστρία. Η συνολική αμοιβή  ήταν 250.000 δολάρια (187.000 λίρες Αγγλίας). H Telegraph αναφέρει ότι ξεκίνησε την έρευνα υπό μυστικότητα τον Ιούλιο “αφού είπαν ότι ειδικοί πράκτορες και προπονητές  είχαν εμπλακεί στη διαχείριση και προμήθεια φαρμάκων  για τους αθλητές.

Ο θριαμβευτής των 100 μέτρων δήλωσε αθώος και απέλυσε τον προπονητή του και πρώην ολυμπιονίκη, Ντένις Μίτσελ. Ο Μίτσελ, ο οποίος κέρδισε στα 100μ το χάλκινο μετάλλιο  στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1992, «προσφέρθηκε να προμηθεύσει και να χορηγήσει τεστοστερόνη και ανθρώπινη αυξητική ορμόνη για την εκγύμναση  ενός ηθοποιού για μια ταινία.,,αναφέρθηκε επίσης

Παράλληλα  ο Γκάτλιν  παρέδωσε δείγματα της τελευταίας 5ετίας στα οποία φαίνεται ότι δεν έχει κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών. Από την πλευρά της, η USADA ερευνά την υπόθεση.

«Αυτοί οι ισχυρισμοί είναι πολύ σοβαροί και γνωρίζω ότι θα διερευνήσει την υπόθεση», δήλωσε ο πρόεδρος της AAF, Λορντ Κόε.

Ο μάνατζερ, Ρόμπερτ Βάγκνερ, δήλωσε: «Δεν ήμουν μπλεγμένος σε θέμα ντόπινγκ».

 Ο Μίτσελ, με δήλωσή του στη «Daily Telegraph», τόνισε:

«Ποτέ δεν πρότεινα με οποιονδήποτε τρόπο σε κάποιον από τους αθλητές μου να χρησιμοποιήσουν απαγορευμένες ουσίες, ποτέ δεν ήμουν εξοικειωμένος στο να προπονώ τους αθλητές μου με τέτοιου είδους ουσίες».

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα