Αρχική » Η απάντηση του EDITOR bodyandstyle.net

Η απάντηση του EDITOR bodyandstyle.net

by admin

Ευχαριστώ τους χιλιάδες αναγνώστες που αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα ανταποκρίθηκαν στην αρθογραφία μου.
θέλω να αποσαφηνίσω Tο BS Magazine και το ένθετο Dupe mag είναι ένας διαδικτυακός τόπος ενημέρωσης και αμφισβήτησης δεν διέπεται από κανονισμούς απαγόρευσης και δεν ορίζει κανόνες συμπεριφοράς. Το μόνο που ζητώ από κάποιους αναγνώστες που διαφωνούν με τις αναφορές μου να διαβάζουν στο τέλος την ιδιότητα μου διότι παρατήρησα ότι προτρέχουν.

Η ιδιότητα μου: εδώ και 20 χρόνια προωθώ συμπληρώματα διατροφής σε απλούς ανθρώπους και αθλητές. Έχω εργαστεί για γνώστες εταιρίες και ταυτόχρονα με αθλητές στίβου –και ομάδες ποδοσφαίρου, Bolley, Basketball όπως και γυμναστές όπου δουλεύαμε το πλάνο των συμπληρωμάτων διατροφής.

Έχω ασχοληθεί με το HARD CORE Bodybuilding ταυτόχρονα εργαζόμουν  σε γυμναστήριο από το 1995 και γυμνάζομαι και σήμερα. Το 2008 είχαμε διοργανώσει με την Ελληνική Ομοσπονδία Σωματικής Διάπλασης ΕΟΣΔ το 21οΠανελλήνιο Πρωτάθλημα Bodybuilding & Fitness Θεσσαλονίκη.
Είμαι ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ ΕΟΣΔ -IFBB

Δεν είμαι χοντρός ..έχω ύψος 1.87cm-  100 kg, αν και δεν δύναμαι να καταλάβω προς τι ο κοινωνικός ρατσισμός προς τους χοντρούς. Κάνετε κόσμο να αποστρέφεται ακόμη και εάν είχε την σκέψη να γυμναστεί με βάρη!

Ασχολήθηκα με την Dark Side …steroid  culture και ταυτόχρονα γνώρισα Ντίλερς και χρήστες. Γνωστοί και πελάτες μου έκαναν καριέρα στην Φυλακή διότι η ιδεολογία ήταν θέλω γρήγορο χρήμα.. είναι μια άποψη.  Modus operandi

Τα άρθρα

Στο άρθρο Όμορφα σώματα που τρώνε ποιοτικά στην Ελλάδα της Κρίσης! Τι είναι πάλι αυτό;

Δεν αναγράφεται συνολικά η αντίθεση στον υγιεινό τρόπο ζωής, η αμφισβήτηση οριοθετείται στην κατανάλωση γοήτρου.(THORSTEIN VEBLEN Η θεωρία της αργόσχολης τάξης- εκδόσεις κάλβος)  Υποσημείωση μην βιαστεί κάποιος και αναφέρει ότι δουλεύει και γυμνάζεται δεν έχει σχέση με αυτό!

Στο άρθρο Να βράσω την προπόνηση! Ο ξάδερφος μου δουλεύει στα χωράφια και είναι πιο δυνατός! Γιατί;

Δεν κατακρίνεται το exercise life style  παρατίθεται μια πραγματικότητα όπου οι Δήθεν Γυμναζόμενοι προβάλουν συνειδητά  την φιγουρατζίδικη υγιεινή σκληρή κουλτούρα. Κάνετε κόσμο να αποστρέφεται ακόμη και εάν είχε την σκέψη να γυμναστεί με βάρη!
Ίσως δεν προσέξατε σε σημείο του άρθρου όπου αναφέρομαι στον Bodybuilder που γυμναζόταν και δούλευε και στις οικοδομές …ρωτήστε τους παλιούς να σας αναφέρουν τη σημαίνει ιδεολογία γυμναστικής.

Στο άρθρο 2016:Too Big for the World Κυρία μου! Είσαι μια από τις γυναίκες που δεν χρειαζόμαστε!

Δεν υποστηρίζω τα Drags  και την σκληρή Μυϊκότητα  στις γυναίκες. Δεν έχω όμως το δικαίωμα να κατακρίνω την θέληση τους να προβάλουν αυτό. Παρουσιάζω το φαινόμενο και κατακρίνω αυτούς που επηρέασαν όταν τους ευνοούσε κάποιες  γυναίκες να γίνουν έτσι και τώρα τις ρίχνουν στα σκουπίδια! Ανήθικο; Κάτι που παθαίνουν και πολλοί άντρες που τους υπόσχονται καριέρα!

Modus operandi

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ

  • Υπεύθυνος πωλήσεων –Promoter CHAMPION NUTRITION HELLAS από το1995 στο τομέα των Συμπληρωμάτων διατροφής, καθοριστική η συνεργασία μου με την CHAMPION NUTRITION και η γνωριμία με τον MIke Zumpano έναν από τους Ιδρυτές της διατροφής στις ΗΠΑ και αρχικά partner του Dan Duchaine για όσους γνωρίζουν την Dark Side . Εργάστηκα προωθώντας τις εταιρείες MLO, CHAMPION NUTRITION,ULTIMATE NUTRITION,UNIVERSAL NUTRITION, BEST BODY NUTRITION,SWANSON HEALTH PRODUCTS,IRONMAXX.
  • EDITOR www.bodyandstyle.net
  • ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ ΕΟΣΔ -IFBB
  • ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ -POLITICAL SCIENCE

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα