Αρχική » Μηνύματα εκφοβισμού προς άλλους χρήστες θα διαγράφονται!

Μηνύματα εκφοβισμού προς άλλους χρήστες θα διαγράφονται!

by admin

Σε στιγμές κρίσιμες όλοι κρινόμεθα από την συμπεριφορά μας και τις αντιδράσεις μας, το διαδίκτυο την δεδομένη στιγμή αποτελεί χώρο έκφρασης και πληροφόρησης δεν είναι χώρος εκβιασμών και απειλών που δύναται να οδηγήσουν σε παρεκτροπή με σοβαρές νομικές συνέπειες. Πριν από λίγο μετά από ανάρτηση του Γιώργου Τουλιάτου χρήστες του διαδικτύου θεώρησαν σκόπιμο να αντιδράσουν αψυχολόγητα.

Λεγοντας:  τραβα ρε ψυχοπαθη αυτοκτονα να δουμε κατι το παιζεις και γιατρος απατεωνα

Ενημερώνουμε ότι τα μηνύματα  εκφοβισμού προς άλλους χρήστες θα διαγράφονται και οι ίδιοι θα αποκλείονται από την σελίδα. Υπάρχουν άλλα πεδία εκτόνωσης όπου μπορούν να εκφραστούν. Εάν διαφωνεί κάποιος με τα αναρτημένα δημοσιεύματα μπορεί με κόσμιο τρόπο να προβάλει την άποψη του.

Επίσης ενημερώνουμε ώστε να μην υπάρχει σύγχυση, το ότι αναρτούμε δημοσιεύσεις του Γιώργου Τουλιάτου δεν υποκρύπτει την οποιαδήποτε επαγγελματική  σύμπραξη μαζί του ούτε ο ίδιος ελέγχει την σελίδα BS.
Οποιοσδήποτε δημοσιοποιεί ή έχει δραστηριότητα δύναται να αναρτηθεί η άποψη του εδώ, και μόνο αυτό.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα