Αρχική » Πιστόλας οι φωτογραφίες των πελατών είναι το τεκμήριο!

Πιστόλας οι φωτογραφίες των πελατών είναι το τεκμήριο!

by admin

Θα είναι ο απόλυτος κυρίαρχος τα επόμενα χρόνια; σε ανύποπτο χρόνο έχουμε γράψει  για το διαφορετικό style του bodybuilder Χρήστου Πιστόλα, από τα πρώιμα χρόνια της καριέρας του συνδυάζει την αγωνιστική προετοιμασία με την επαγγελματική δικτύωση. Κάτι πρωτόγνωρο για τους Έλληνες bodybuilders που κυρίως μετά την καριέρα τους έδιναν έμφαση στην επαγγελματική ανέλιξη. Απ ότι φαίνεται ο χρόνος λειτουργεί υπέρ του, διότι η βιομηχανία των μυών προσελκύει νέους οπαδούς που ενδιαφέρονται και επηρεάζονται από την εικόνα των μυών.

Νέος καθοδηγητής;

Οι φωτογραφίες των πελατών είναι το τεκμήριο, από ότι φαίνεται το “δείγμα της δουλειάς του”  προβάλει ελκυστικό στα μάτια των fans που επιδιώκουν μια μυώδη και αξιοπρόσεκτη εμφάνιση. Είναι ο καθοδηγητής ο bodybuilder πιστόλας; σε αρθρογραφία εδώ  ο bodybuilder Μένιος Σεράνης δήλωσε: ο Χρήστος Πιστόλας είναι ο καλύτερος προπονητής! You’re the BEST COACH ever buddy, Μένιος Σεράνης για Πιστόλα

Ο Πιστόλας κινείται στο διεθνές πλαίσιο των ξένων καθοδηγητών και έχει άποψη, δείτε εδώ Πιστόλας διαμηνύει στον Brandon Curry…τώρα το Olympia!   

Το Πακιστάν γνωρίζει τον Χρήστο Πιστόλα & τον Kai Greene

O Χρήστος Πιστόλας o Έλληνας Bodybuilder, πήγε στο Πακιστάν..στην fitness EXPO των…

24/08/2017

Στο 19ο επεισόδιο του δημοφιλούς μέσου ενημέρωσης για το bodybuilding,  Muscular Development και στην εκπομπή  Ask Dr. Testosterone ο Έλληνας γιατρός και bodybuilder Γιώργος Τουλιάτος είχε δηλώσει Έχω το προνόμιο! …γνωρίζω καλά κάποιον για μια δεκαετία, τον μόνο IFBB επαγγελματία στην Ελλάδα αυτή την στιγμή, το όνομα του είναι Χρήστος Πιστόλας, είναι πολύ ελπιδοφόρος, είναι μόνο 29 ετών. δείτε εδώ   Τουλιάτος για Πιστόλα στο MD δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι αυτός!

Ο χρόνος θα δείξει, εάν τελικά ο bodybuilder  Χρήστος Πιστόλας θα είναι απόλυτος κυρίαρχος στο “μυϊκό κοουτσάρισμα” για τα επόμενα χρόνια.


[pp_gallery gallery_id=”79462″ width=”200″ height=”200″]

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα