Αρχική » Προγεστερόνη – Oιστρογόνα Μυϊκή Κουκλάρα!

Προγεστερόνη – Oιστρογόνα Μυϊκή Κουκλάρα!

by admin

Μπορεί να είναι  η φίλη σου, μια γνωστή ή μια πελάτισσα, αλλά μπορεί να είναι και η αδελφή σου, ένα κοντινό σου πρόσωπο, σε αυτή την περίπτωση τι θα έκανες; Θα την προέτρεπες να ακολουθήσει φαρμακευτική αγωγή με στεροειδή;
Είσαι γυναίκα δεν εξελίχθηκες ως μοντέλο ή είσαι πρώην αθλήτρια που δεν τα έχει καταφέρει, υπάρχει η περίπτωση να είσαι μόνο μια αθλούμενη, αλλά και στις τρεις περιπτώσεις θέλεις να ξεχωρίσεις να αρέσεις στον ανδρικό πληθυσμό ή να είσαι το κάτι το διαφορετικό.

Πως δουλεύουν τις γυναίκες

Οι πονηροί χτυπούν στην φιλαρέσκεια της νεαρής γυναίκας, στην υποτιθέμενη ωριμότητα άνω των 18 ετών όπου οι ορίζοντες που ανοίγονται είναι ελπιδοφόροι. Υπάρχουν οι περιπτώσεις και με τις γυναίκες των 30 ετών που επιζητούν να ξεχωρίσουν.

Η γυναίκα σε νεαρή ηλικία έχει ένα μεγάλο αριθμό ωαρίων που σταδιακά και  με το πέρασμα του χρόνου μειώνονται, τα οιστρογόνα και η προγεστερόνη, ορμόνες  που παράγονται κυρίως στις ωοθήκες, είναι υπεύθυνες για την ωορρηξία, την πρόκληση της περιόδου και τα δευτερογενή χαρακτηριστικά του γυναικείου φύλου, ενώ σχετίζονται με τη γονιμότητα και τη λίμπιντο.
Τι Μυϊκή Κουκλάρα!

00

Οι τύποι που επιθυμούν την διαφορετική γυναίκα χρησιμοποιούν μεθόδους προσέλκυσης για να ικανοποιήσουν την ματαιοδοξία τους και το ηδονιστικό τους πρότυπο πέρα από τον κοινωνικό συμβιβασμό.

Το κόλπο απλό, προτείνουν φάρμακα με υποτιθέμενη χαμηλή ανδρογόνο δράση όπως το ANAVAR ή φάρμακα όπως το winstrol για “καλά υγιή αποτελέσματα”. Προτείνουν κλενβουτερόλη ένα δραστικό βρογχοδιασταλτικό φάρμακο που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του άσθματος. Στόχος με όλα αυτά η σκληρότητα της μυϊκής εμφάνισης.

valentina-mishina-fit-fitness

Οι άντρες θέλουν καμπύλες, ίσως σιλικονάτα στήθη, fitness σώμα και εντυπωσιακούς γλουτούς,αρκεί να τα έχει η περιστασιακή γκόμενα τους, σπάνια η μελλοντική γυναίκα τους!

Η Τεστοστερόνη στις γυναίκες παράγεται  σε χαμηλά ποσοστά στα επινεφρίδια και τις ωοθήκες και συνδέεται με την ανάπτυξη και διατήρηση του μυϊκού συστήματος, την αύξηση του ασβεστίου στα οστά και τη ρύθμιση της λίμπιντο, όλα αυτά όμως πάνε περίπατο όταν γίνεται χρήση φαρμακευτικών ουσιών από γυναίκες που παρασύρονται  και ανατρέπουν την ορμονική ισορροπία ι δημιουργώντας μια χημική ανάδραση με ανδρογόνο επίπτωση. (feedback)

Ο Μυϊκός δάσκαλος – προωθητής δεν γνωρίζει ή δεν τον ενδιαφέρει ότι ο έμμηνος κύκλος αρχίζει την πρώτη ημέρα των εμμήνων (περίοδος) και συνεχίζεται για περίπου 28 ημέρες κατά μέσο όρο. Κατά την περίοδο αυτή μια σειρά γεγονότων που συμβαίνει εντός του σώματος για την προετοιμασία της μήτρας και τη σύλληψη. Αυτός θα επιμείνει ότι πρέπει να παραμείνει η γυναίκα στην χημική προπονητική ακολουθία.

Ωορρηξία, όταν οι ωοθήκες της γυναίκας απελευθερώσουν ένα ωάριο ενδεχομένως να γονιμοποιηθεί, εμφανίζεται συνήθως γύρω από την 14η ημέρα του κύκλου. Αυτή τη στιγμή το φύλο  των ορμονών οιστραδιόλης και τεστοστερόνης  είναι σε αιχμή.[quote]η διαδικασία αντιστρέφεται όταν το μυϊκό πρότυπο χρησιμοποιεί φαρμακευτικές στεροειδής ουσίες ή φαρμακευτική τεστοστερόνη – που σταδιακά διαταράσσει τους κύκλους της γυναίκας και κάνουν το ορμονικό σύστημα να στροβιλίζεται[/quote]

004

Η τεστοστερόνη προκαλεί  την σεξουαλική ορμή, τα επίπεδα ενέργειας, την ψυχική ευκρίνεια, και τη διάθεση όλα είναι σε αύξηση. Για να το θέσουμε απλά, αυτό που σας κάνει κυρίες πολύ πιο Jiggy  πιο ελκυστικές  για το εταίρο ήμισυ. Η αύξηση της οιστραδιόλης αναγκάζει το ενδομήτριο (το εσωτερικό της μήτρας) να αυξηθεί  σε πάχος στην περίπτωση ωαρίων και  του σπέρματος τυχαίνει να ανταποκριθεί έτσι ώστε η μήτρα να είναι πλήρης με δημιουργώντας ένα περιβάλλον για το έμβρυο.( το ενδομήτριο γίνεται παχύτερο και πιο αγγειώδες και οι αδένες επιμηκύνονται). Αφού συμβεί η ωορρηξία, η προγεστερόνη, μια άλλη σεξουαλική ορμόνη, αυξάνεται. Αν συμβεί η σύλληψη, προγεστερόνη παραμένει σε υψηλά επίπεδα. Αν όχι, η προγεστερόνη πέφτει απότομα, προκαλώντας στην  εσωτερική επιφάνεια της μήτρας να ρίξει τα έμμηνα για να ξεκινήσει .

Όλη αυτή η διαδικασία αντιστρέφεται όταν το μυϊκό πρότυπο χρησιμοποιεί φαρμακευτικές στεροειδής ουσίες ή φαρμακευτική τεστοστερόνη  που σταδιακά διαταράσσουν τους κύκλους της γυναίκας και κάνουν το ορμονικό σύστημα να στροβιλίζεται σε μια προπονητική αναγκαιότητα που ορίζει ο υποτιθέμενος φίλος, προπονητής.

Στον κόσμο της σωματικής διάπλασης η υποκουλτούρα είναι εμφανής , είναι μια παρόρμηση,  είναι μια εμμονή, πολλές γυναίκες αναμειγνύουν δυνητικά επιβλαβής συνδυασμούς, όπως ινσουλίνη, διουρητικά, ανθρώπινη αυξητική ορμόνη, beta blockers.[quote]η ωοθυλακιοτρόπος ορμόνη προάγει τη διαδικασία της αρωματοποίησης δηλαδή την παραγωγή οιστραδιόλης από τα ανδρογόνα[/quote]

Η χημική κακοποίηση

Η εκροή κολπικών υγρών, οι διαταραχές της  εμμήνου ρύσεως είναι συμπτώματα που εμφανίζονται στην παρασυρόμενη γυναίκα που επιθυμεί την μυϊκή βελτίωση με αδόκιμο τρόπο. Η Διαταραχή της ωοθυλακιοτρόπου ορμόνης είναι ενα φαινόμενο που αγνοεί ο φίλος- δάσκαλος- προπονητής.
Τα μειωμένα επίπεδα της ωοθυλακιοτρόπου ορμόνης (FSH) μιας γλυκοπρωτεϊνικής ορμόνης που εκκρίνεται από τον πρόσθιο λοβό της υπόφυσης, ταυτόχρονα με την ωχρινοποιητική ορμόνη ονομάζονται  γοναδοτροπίνες.
“Μια ορμόνη που εκκρίνεται από τον υποθάλαμο, η γοναδοεκλυτίνη (GnRH), επάγει την έκκριση των γοναδοτροπινών από την αδενοϋπόφυση.  Η έκκριση των γοναδοτροπινών καταστέλλεται από τις ορμόνες του φύλου (οιστρογόνα, προγεστερόνη και τεστοστερόνη) δημιουργώντας, με τον τρόπο αυτό, ένα κύκλωμα αρνητικής ανατροφοδότησης “(feedback)

Στις γυναίκες η ωοθυλακιοτρόπος ορμόνη(FSH) προάγει την ανάπτυξη και ωρίμανση των ωοθυλακίων, διεγείροντας τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων της κοκκιώδους στιβάδας. Επίσης, προάγει τη διαδικασία της αρωματοποίησης (δηλαδή της παραγωγής οιστραδιόλης από τα ανδρογόνα, που προέρχονται από τα κύτταρα της έσω θήκης των ωοθηκών). Η έκκριση της FSH από τον πρόσθιο λοβό της υπόφυσης επηρεάζεται από τρεις ορμόνες πεπτιδικής φύσης, την ινχιμπίνη (ή ανασταλτίνη), την ακτιβίνη και τη φολιστατίνη, οι οποίες δημιουργούν ένα πολύπλοκο ρυθμιστικό κύκλωμα. H συγκέντρωση της FSH εμφανίζει τη μέγιστη τιμή της στο μέσο του κύκλου, κατά την ωοθυλακιορρηξία.

Το έγκλημα κοντά στα 30

“Στα 30 οι γυναικείες σεξουαλικές ορμόνες είναι πιο σταθερές από ποτέ, η περίοδος έρχεται πάντα στην ώρα της και το ανοσοποιητικό σύστημα λειτουργεί σε πλήρη ισχύ”. Εκεί και λίγο νωρίτερα χτυπά ο φίλος – προπονητής που θέλει την γυναίκα αυτή να είναι η μυϊκή κούκλα που ίσως κάποιες φορές θα την εκμεταλλευτεί για τον εαυτό του.

Όπως προανέφερα..  Μπορεί να  είναι  η φίλη σου, μια γνωστή ή μια πελάτισσα αλλά μπορεί να είναι και η αδελφή σου, ένα κοντινό σου πρόσωπο, σε αυτή την περίπτωση τι θα έκανες;

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα