Αρχική » “Χύνω..τις βιταμίνες” στο σώμα μου. Σύντομα & στην Ελλάδα!

“Χύνω..τις βιταμίνες” στο σώμα μου. Σύντομα & στην Ελλάδα!

by admin

Η νέα μόδα είναι η έκχυση κοκτέιλ βιταμινών και θρεπτικών συστατικών στο σώμα. Το κάνουν οι celebrity’s , το κάνουν άνθρωποι με ισχυρή οικονομική επιφάνεια, είναι αυτό που θα έρθει και στην Ελλάδα , δεν είναι κάτι νέο έχει εφαρμοστεί πειραματικά και στο παρελθόν, αλλά τώρα είναι μια νέα τρελή “υγιεινή τάση”

008

“Χύνω.. τις βιταμίνες” στο σώμα μου

Δρ. Ivan Rusilko

Ο Δρ. *Ivan Rusilko στέκεται πίσω από ένα ασήμι γραφείο, στο Μαϊάμι της Florida. Αντί για μια λευκή εργαστηριακή ποδιά, φοράει αθλητικά παπούτσια, τζιν και ένα εφαρμοστό μπλουζάκι που αναδεικνύει  την μυϊκή κατασκευή του και  τα τατουάζ  στους βραχίονες.

sav

 

Ο Δρ. Ivan Rusilko Mister ΗΠΑ το 2008 ( Ταϊπέι) & Doctor στην Οστεοπαθητική Ιατρική


Ο ασθενής του είναι ο Harvey Daniels ένας γυμνασμένος τύπος και βασιλιάς του Real Estate στην Florida, που μόλις έχει επιστρέψει από την Μύκονο.

fadia-bassi-harvey-daniels-and-anna-sherrill

O Harvey Daniels με τις κυρίες Fadia Bassi, και  Anna Sherrill

Όλα είναι έτοιμα και περιμένουν για την θεραπεία. Ο Γιατρός και ο ασθενής συνομιλούν, ενώ o Daniels εγκαθίσταται σε μια περιστρεφόμενη δερμάτινη καρέκλα κάτω από  ένα  σάκο IV, (σακούλα για ορό) ο Rusilko σπρώχνει το χέρι του σε αναζήτηση μιας φλέβας. Η εύρεση μιας είναι αρκετή, αυτός εισάγει μια βελόνα. Ο Daniels δεν χαμηλώνει καν  το βλέμμα του.

Σύντομα το μίγμα αρχίζει να στάζει κάτω από ένα σωλήνα στο χέρι του  Daniels, ενώ o Rusilko διοχετεύει τα συστατικά: βιταμίνη C, μαγνήσιο, βιταμίνη Β12

“Φέρτο επάνω!”  Λέει ο Daniels  και καγχάζει. “Όσο περισσότερο τόσο το καλύτερο”.

Φρέσκος  από μια εκδρομή στην Μύκονο, ο αντιπρόεδρος της Διεθνούς Realty  Sotheby είχε επιλέξει για τη μεγαλύτερη τσάντα (βιταμίνες ) του Rusilko. Είχαν περάσει  εβδομάδες από τότε που για τελευταία φορά είχε κάνει ένα σάκο IV, και χωρίς αυτά, ένιωθε κουρασμένος και καταβεβλημένος.
Τώρα, κάθεται στο μαύρο, λευκό και κόκκινο τονισμένο γραφεί του Rusilko στο Sunset Harbour, τώρα μπορεί να γευτεί πραγματικά τις βιταμίνες στο πίσω μέρος του λαιμού του. Έχει ήδη αισθανθεί  καλύτερα!

Miley Cyrus

“We got nufffffin but love and vittys in our veinzzzz #vitaminpush”   έγραψε η Miley Cyrus τον Απρίλιο του 2015 με μια φωτογραφία στο  Instagram που δείχνει τον εαυτό της  να κάνει  χρήση με το πρόσωπο στην κάμερα, ενώ ένας IV τροφοδοτεί βιταμίνες στο χέρι της.

resize

“We got nufffffin but love and vittys in our veinzzzz #vitaminpush”


Sofia Vergara

Η Sofia Vergara φαίνεται να έκανε ένα σταθμό χρήσης με το σάκο IV για να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της υπέρλαμπρης τελετής στη Φλόριντα, όπου  η Sofia Vergara  παντρεύτηκε τον Joe Manganiello.

sdf1

Και το Four Seasons στην ενέσιμη κουλτούρα!

Στη Νότια Φλόριντα, πάνω από μια ντουζίνα εταιρείες προσφέρουν τώρα τη θεραπεία IV. Για κάποιους, όπως το luxe MIAMI Ινστιτούτο μέσα στο ξενοδοχείο Four Seasons, είναι μέρος του μενού της αισθητικής ιατρικής θεραπείας. Για άλλους, όπως   Hydrate Medical, μια κινητή κλινική που χρησιμοποιεί νοσηλευτές στα σπίτια και ξενοδοχεία σε όλη την περιοχή, το IVs είναι το μόνο πράγμα για το μενού. Θα κοστίσει οπουδήποτε από $ 99 έως $ 300 ανά τεμάχιο.

00

Δρ. Ivan Rusilko κάνει χρήση 

Στην πρώτη γραμμή της τρέλας είναι ο Rusilko, ο Οστεοπαθητικός γιατρός, bodybuilder και πρώην μοντέλο που γράφει ερωτικά μυθιστορήματα για τον εαυτό του, ο 32 ετών  Rusilko   έχει δημιουργήσει μια επιχείρηση  στο Miami Beach με την πεποίθηση ότι η καλή εμφάνιση και η καλή υγεία πάνε μαζί. Από το γραφείο του στην “πιο σέξι πόλη του κόσμου”, o γιατρός  διαχειρίζεται την  IV θεραπεία μαζί με “αναμνηστικά  χτυπήματα” με την ένεση και θεραπείες  “ορμονικής υποκατάστασης – αμφιλεγόμενες θεραπείες” o  ίδιος πιστεύει ότι κάνει πραγματικά  μια εργασία.

dr-_ivan_rusilko

Ο ίδιος λέει ότι μπορούν να συνδυάσουν IVs για οτιδήποτε χρειάζεστε: αντι-γήρανση, καλύτερο σεξ, υψηλότερη ενέργεια, , απώλεια λίπους, και μείωση του άγχους. Θα έρθετε, να μου πείτε ό,τι θέλετε” λέει ο Rusilko,“και εγώ το κάνω για σένα”

Ωστόσο, άλλοι στην ιατρική κοινότητα λένε  ότι οι ενδοφλέβιες εγχύσεις βιταμίνης είναι μια απάτη. Συνήθως δεν καλύπτονται από ασφάλιση. Λίγοι κανονισμοί διέπουν τη χρήση τους, και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία με στηριζόμενες αξιώσεις ότι προσθέτουν ενέργεια ή παρατείνουν την νεότητα . Δεν υπάρχει κανένας λόγος να υποβληθούν σε τέτοια ακριβή, ιατρική επεμβατική διαδικασία, λένε οι επικριτές.

Αφιερωμένο σε αυτούς που πουλάνε από μπροστά πρωτεΐνες και από πίσω βελτιωτικά! νέοι ορίζοντες ανοίγονται.. 

*Ο Ivan σήμερα θεωρείται ένας κορυφαίος Media εμπειρογνωμόνων στο επάγγελμά του από την αμερικανική Οστεοπαθητική Association, ειδικεύεται στην άσκηση, τη διατροφή και την αθλητική διατροφή.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα