Αρχική » Σβαρτσενέγκερ επικίνδυνη η OPEN στο Bodybuiding!

Σβαρτσενέγκερ επικίνδυνη η OPEN στο Bodybuiding!

Στις πρόσφατες δηλώσεις του ο Σβαρτσενέγκερ, συνέκρινε τον αριθμό των θανάτων στο bodybuilding, με αυτόν των αθλημάτων που θεωρούνται πιο επικίνδυνα, όπως το ΜΜΑ ή το αμερικάνικο ποδόσφαιρο, επισημαίνοντας ότι το bodybuilding πρέπει να επιδιώξει να κάνει κάποιες αλλαγές

by admin

Στα ξένα media προβάλλονται οι δηλώσεις του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ που  καλεί σε δράση για να σταματήσουν οι  θάνατοι στο bodybuilding!

Ο 74χρονος διοργανωτής αγώνων, πρώην πολιτικός και νυν ηθοποιός, εξέφρασε τις ανησυχίες του για το άθλημα του bodybuilding, λέγοντας ότι η Classic Physique είναι μια πολύ πιο ασφαλής κατηγορία, λόγω του μικρότερου μεγέθους των bodybuilders. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά όπου ο Arnold Schwarzenegger επισημαίνει πως η open κατηγορία στο bodybuilding εξελίσσεται σε μια «επικίνδυνη» κατάσταση, χαρακτηρίζοντας την κατηγορία Classic Physique ως πιο ελκυστική. “Iot loks so much more appealing”

Στις πρόσφατες δηλώσεις του ο Σβαρτσενέγκερ, συνέκρινε τον αριθμό των θανάτων στο bodybuilding, με αυτόν των αθλημάτων που θεωρούνται πιο επικίνδυνα, όπως το ΜΜΑ, ή το αμερικάνικο ποδόσφαιρο, τονίζοντάς ότι, το bodybuilding πρέπει να επιδιώξει να κάνει κάποιες αλλαγές, ώστε  να διασφαλίσει την ασφάλεια του αθλήματος και των αθλητών που συμμετέχουν. “Τα τελευταία 10 χρόνια, το bodybuilding έχασε περισσότερους από 14  αθλητές! από πρόωρους θανάτους από οποιοδήποτε άλλο άθλημα, συμπεριλαμβανομένου του ΜΜΑ και του ποδοσφαίρου” “Πρέπει να το διορθώσουμε, γιατί το bodybuilding πρέπει να αφορά την προαγωγή της υγείας και της φυσικής κατάστασης” τόνισε στις δηλώσεις ο θρύλος του παγκόσμιου bodybuilding.

“In the past 10 years, bodybuilding lost more competitors (14!) to early deaths than any other sport, including MMA and football. In fact, most football players that die from CTE problems die much older than bodybuilders, and with the exception of a tragedy this week, MMA fighters die at a much lower rate than bodybuilders,” Schwarzenegger said.

“You would think that the head trauma from MMA and football would outweigh the organ failure in bodybuilding, but bodybuilding is much, much worse. We need to fix that, because bodybuilding should be about promoting health and fitness. I don’t know if the answer is more testing or promoting the smaller divisions more. What do you guys think?”

Big Ramy Νίκησε στο Mr.Olympia 2021

 

 

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα