Αρχική » Την κοπάνησε ο Αυστριακός θα έχουμε αλλαγές και στην Ελλάδα;

Την κοπάνησε ο Αυστριακός θα έχουμε αλλαγές και στην Ελλάδα;

by admin

Εδώ, στο ΒS δεν αναπτύσσονται δημόσιες σχέσεις, τα γεγονότα παρατίθενται ως έχουν, όπου για ακόμη μια φορά επιβεβαιώνεται ο σκληρός – υπόγειος πόλεμος που εξελίσσεται μεταξύ της ευρωπαϊκής λίγκας του Dr. Rafael Santonja και της αμερικανικής λίγκας του Jim Manion. Πρόσφατο γεγονός η αλλαγή στρατοπέδου του προέδρου της IFBB Austria, Wolfgang Schober που είναι και βετεράνος bodybuilder!

Wolfgang Schober

Άλλαξε, έφυγε από  Dr. Rafael Santonja πήγε με τον αμερικανό!

Το πρωί του Σαββάτου 28 Δεκεμβρίου 2019 ο  πρόεδρος της IFBB Austria, Wolfgang Schober, δημοσίευσε ένα δελτίο τύπου στο προσωπικό του λογαριασμό όπου ενημέρωνε τους αθλητές ότι έχει προσχωρήσει στην NPC Worldwide! Στο μήνυμά του, ο Wolfgang ισχυρίστηκε ότι άκουσε τις προτάσεις των αθλητών που ήθελαν να συμμετάσχουν στο NPC Worldwide των αμερικανών.
Παράλληλα διατηρώντας την ιδιότητα του πρόεδρου ανακοίνωσε ότι  θα διοργανώσει διαγωνισμούς στην αυστρία!

Λίγο μετά τη δημοσίευση του μηνύματός του, ένας από τους καλύτερους φίλους του Arnold Schwarzenegger, ο Albert Busek, εξέφρασε την απογοήτευσή του για τον τρόπο με τον οποίο ο Wolfgang χειρίστηκε αυτό το ζήτημα και εντάχθηκε στο NPC του Jim Manion.
Σχεδόν ταυτόχρονα ο πρόεδρος της IFBB, Dr Rafael Santonja, διόρισε τον αντιπρόεδρο της IFBB και αντιπρόεδρο της IFBB Austria  Jorg Kapfer  ως τον νέο επικεφαλή της IFBB Austria μέχρι να πραγματοποιηθούν οι επόμενες εκλογές για τον Πρόεδρο της IFBB Austria.

Στο παρελθόν ήταν φίλοι !

Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια σύγκρουση  μεγαλοστελεχών 

Όπως αναφερει ο δημοσιογράφος  Κέβιν Γκρέτ οι αθλητές και εκπρόσωποι της IFBB Austria έχουν ήδη στείλει στον ιστότοπο αυτό θετικά μηνύματα σχετικά με τον διορισμό του νέου προέδρου   της IFBB Austria, Jorg Kapfer. Ενώ ο ίδιος ο δημοσιογράφος  μέμφεται τον Wolfgang Schober διότι για να προκαλέσει  μεγαλύτερη σύγχυση στο θέμα αυτό, έχοντας την  πλήρη κυριαρχία στον κύριο ιστότοπο που προωθούσε  τα γεγονότα της IFBB στη Austria,  παράτυπα  ενημέρωσε στον ιστότοπο για την προώθηση των εκδηλώσεων του NPC Worldwide, προκαλώντας σύγχυση μεταξύ των αθλητών! αυτά αναφέρει ο δημοσιογράφος  Κέβιν Γκρέτ. 

Οι αθλητές της IFBB σκέφτηκαν ότι η IFBB έκλεισε στην Αυστρία, αλλά αυτό απέχει πολύ από την αλήθεια. Η IFBB Austria δεν έχει μεταβεί στο NPC Worldwide, απλά ο Wolfgang, πρώην μέλος της IFBB, αποφάσισε να συμμετάσχει αποκλειστικά στο NPC Worldwide.

Wolfgang Schober στο κέντρο

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα