Αρχική » Τι θα γίνει με τον bodybuilder Paul Bashi τον επηρέασαν τα αναβολικά; την σακάτεψε και τον συγχώρεσε!

Τι θα γίνει με τον bodybuilder Paul Bashi τον επηρέασαν τα αναβολικά; την σακάτεψε και τον συγχώρεσε!

by admin

Νέα τακτική για τον Paul Bashi και τους δικηγόρους του. Πριν καιρό η υπερασπιστική γραμμή ήταν ότι ο κατηγορούμενος έκανε την επίθεση διότι τροφοδοτήθηκε από « Roid Rage»  δείτε εδώ Οργή ή κάτι άλλο; αθλητής του bodybuilding τη Σακάτεψε στο ξύλο! του βρήκαν και αναβολικά.

Τώρα o bodybuilder που στην επίθεση χτύπησε 50 φορές το θύμα, την κλώτσησε 100 φορές! την μαχαίρωσε, την έκαψε με ζεστό κερί, ενώ σύμφωνα με τις αρχές, την χτύπησε με έπιπλα ρίχνοντας παράλληλα  κονσέρβες σκόνης πρωτεΐνης σε αυτήν, παραδέχθηκε την ενοχή του για το σύνολο των κατηγοριών, αντίθετα στο παρελθόν  δεν είχε αποδεχτεί την απόπειρα δολοφονίας, τα βασανιστήρια και την κατοχή παράνομων στεροειδών.

Οι αστυνομικοί δήλωσαν ότι βρήκαν ξαπλωμένη την σύντροφο του στη βεράντα, αιμορραγώντας από πολλαπλές τραυματισμένες πληγές στο κεφάλι και στη δεξιά πλευρά. Ο bodybuilder βρέθηκε αργότερα περπατώντας σε έναν κοντινό δρόμο με αίμα στο πουκάμισό του, δήλωσε η αστυνομία.
Ο David Griem, ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τον Bashi, έχει προφανώς αναγνωρίσει ότι δεν υπάρχει καμία ελπίδα να κρατηθεί ο πελάτης του έξω από τη φυλακή, αλλά ελπίζει να λάβει μια μειωμένη ποινή.

Ο  Paul Bashi είχε προγραμματιστεί να δικαστεί την Τετάρτη, μπροστά από τον δικαστή  Joseph Toia στο δικαστήριο του Macomb County. Εντούτοις, το δικαστήριο αναβλήθηκε μετά την υποβολή αντιρρήσεων. Τόσο η υπεράσπιση όσο και η δίωξη θα έχουν χρόνο για επανεξέταση.  Το δικαστήριο αναβλήθηκε μέχρι τις 27 Νοεμβρίου.

Ο bodybuilder Bashi χρησιμοποίησε επίσης πολλά ψυχοδραστικά φάρμακα όπως η μεθαμφεταμίνη,  κοκαΐνη και  3,4-μεθυλοενοδιοξυ μεθαμφεταμίνη (MDMA). Αλλά είναι η χρήση αναβολικών στεροειδών που ήθελε να αποδεχτεί το δικαστήριο για την ενοχή του. Τώρα θα φανεί εάν θα ακολουθηθεί η ίδια τακτική μετά από την αποδοχή των κατηγοριών….Paul Bashi pleaded guilty to list of charges


Macomb County bodybuilder pleads no contest to brutally attacking girlfriend

[youtube width=”400 ” height=”250″ video_id=”bi1Ck4MvC68″]

H Perry βρέθηκε ότι αιμορραγούσε έχοντας  πολλαπλά κατάγματα και με σοβαρό κίνδυνο για την επιβίωση της σύμφωνα με τις εκθέσεις της αστυνομίας. Οι εκπρόσωποι  του νόμου το κατονόμασαν ως το χειρότερο μη θανατηφόρο ξυλοδαρμό που είχαν δει ποτέ. Η Perry νοσηλεύτηκε και παρέμεινε σε κώμα για λίγες ημέρες μετά την επίθεση. Από τότε έχει ανακάμψει από τους περισσότερους σωματικούς τραυματισμούς.

Εντυπωσιακό δεν ήθελε την δίωξη του!

Η Perry στην προηγούμενη ακρόαση αρνήθηκε να ασκηθούν κατηγορίες εναντίον του Bashi. Επέμεινε ότι τον αγαπούσε ακόμα και τον είχε συγχωρήσει. Είπε στον δικαστή ότι άξιζε να της επιτεθεί! (Όλα άρχισαν όταν ο Paul Bashi έψαξε το κινητό τηλέφωνο της φίλης του Kristina Perry τον περασμένο μήνα. Όταν η γυναίκα τον επισκέφτηκε στο σπίτι την περίμενε εξοργισμένος ο 35χρονος, εξαπολύοντας μια άνευ προηγουμένου επίθεση εναντίον της) 

Αυτό συμβαίνει σχεδόν σε κάθε περίπτωση ενδοοικογενειακής βίας, δήλωσε η Barbara Niess-May, διευθύντρια  του SafeHouse Center, ένα κέντρο καταφυγής  και υποστήριξης με έδρα το Ann Arbor.  Τα θύματα εξορθολογούν τους ξυλοδαρμούς, τη συμπεριφορά ελέγχου, τη συναισθηματική κακοποίηση. Γίνονται απολογητές για τους ανθρώπους που τους επιτίθενται. Πολλές φορές, αρνούνται να ασκήσουν πιέσεις ή να καταθέσουν σε περιπτώσεις που θα έστελναν τους φυλακισμένους τους στη φυλακή. 

Στην υπόθεση Bashi, υπάρχει βίντεο για να αποδειχτεί τι συνέβη, δήλωσε ο εισαγγελέας.

Όμως , οι εισαγγελείς δεν χρειάστηκαν τη μαρτυρία της για την δίωξη του Bashi. Το βίντεο και τα αρχεία των νοσοκομείων παρείχαν όλα τα στοιχεία που χρειάζονταν. Ο Bashi  είναι ένας εγκληματίας καριέρας με πολλαπλές προηγούμενες συλλήψεις, μεταξύ των οποίων δύο για οικιακή βία. Έκανε έξι χρόνια στην ομοσπονδιακή φυλακή, αφού καταδικάστηκε για ένα σχέδιο απάτης ύψους 6 εκατομμυρίων δολαρίων.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα