Αρχική » Γλυκιά μου βραζιλιάνα.. δεν είμαστε κουτορνίθια!

Γλυκιά μου βραζιλιάνα.. δεν είμαστε κουτορνίθια!

by admin

Είναι sexy, εννοείται  γυμνασμένη!  (κουλτούρα του butt) και προσπαθεί να πείσει ότι τα καταφέρνει τόσο περίφημα ώστε να αποτελεί ένα θελκτικό γυναικείο πρότυπο.  Η Rafaela Ravena από το Σάο Πάολο προκαλώντας το κοινό δηλώνει πως τώρα  έγινε όμορφη, χάνοντας κιλά χωρίς την χρήση στεροειδών φαρμάκων, μια τακτική που παρά ταύτα εφήρμοσε στο παρελθόν.

Έχω ξαναγράψει για την Βραζιλία, (δείτε εδώ το άρθρο: Butt φαινόμενο Σε έπρηξαν με τους Fitness Βραζιλιάνικους γλουτούς! Αλήθεια η πλάνη;)

μια μεγάλη χώρα σε περίοδο οικονομικής ανάπτυξης με δομικές κοινωνικές ανισότητες. Νέα κορίτσια στην χώρα των πλαστικών επεμβάσεων με ποιοτικά χαρακτηριστικά, αποτέλεσμα της γενετικής πρόσμιξης ιθαγενών και αποίκων προβάλουν το νέο δυναμικό προφίλ της  superior woman!

rafaela-bb

H Rafaela Ravena με τους χιλιάδες οπαδούς στο διαδίκτυο είχε χρησιμοποιήσει φαρμακευτικές ουσίες σε ηλικία 19 ετών και συγκριμένα αναβολικά στεροειδή που εμπεριείχαν τις ουσίες stanozolol (δείτε εδώ το άρθρο μου :Winstrol Το Φάρμακο των διάσημων & άλλων ωραίων!) και Oxandrolone, πρόκειται για φαρμακευτικές ουσίες που οι «ειδικοί προπονητές» προτείνουν στις γυναίκες ως ακίνδυνα. Μια τακτική που είναι γνωστή παγκοσμίως αλλά και στην Ελλάδα των αδυνατισμένων celebrity’s με τους κοιλιακούς! (μην περιμένετε να το ομολογήσουν)

rafaela-hot

Όπως δηλώνει στο παρελθόν ήταν χοντρούλα, προκαλώντας την ειρωνεία των συμμαθητών της που την αποδοκίμαζαν ως chubby.  Έτσι αποφάσισε να αλλάξει, μόνο που στην αρχή επηρεάστηκε και ακολούθησε λάθος δρόμο.
Τώρα δηλώνει πως από τότε δεν χρησιμοποίησε φαρμακευτικές ουσίες, πως έχασε κιλά, (33 lbs), και προσπαθεί, γυμνάζοντας σκληρά το σώμα της. Επίσης δίνει συμβουλές και ενθαρρυντικά μηνύματα βελτίωσης στο διαδίκτυο.

Σε πρόσφατη συνέντευξη στο Βραζιλιάνο περιοδικό Sexy, είπε ότι η πλειονότητα  των συνομηλίκων της κάνει χρήση αναβολικών φαρμάκων: «Οι περισσότεροι χρησιμοποιούν αναβολικά!»

Επίλογος

Να συμπληρώσω στα λεγόμενα της Rafaela ότι η διακοπή χρήσης στεροειδών δεν είναι ταυτόχρονα αυταπόδεικτο γεγονός καθαρότητας, διότι αρκετές ουσίες κυκλοφορούν για μήνες στο σώμα και αποδίδουν ιδιότητες για χρόνια, ακόμη και μετά την χρήση.
Άρα ήμουν «βρώμικη» τώρα είμαι «καθαρή» είναι αμφισβητήσιμο. Ταυτόχρονα τα «good Boys» που τις εφήρμοσαν φαρμακευτικές  θεραπείες πιθανότατα να την παρέπεμψαν και σε παρεμφερής ουσίες, που δεν αναφέρονται, μια πάγια τακτική σε περιπτώσεις γρήγορης βελτίωσης . Τέλος οι πλαστικές στήθους, χειλιών κλπ είναι εμφανής.

33B166E500000578-3568038-image-a-4_1462102642835

Για να είμαστε ακριβοδίκαιοι η ομολογία της ότι ήταν χρήστης φαρμάκων προδίδει θάρρος, και η παρότρυνση για ένα καλύτερο health life style είναι μια πράξη κοινωνικής επιδοκιμασίας, που την χαρακτηρίζει ..

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”nrBgn-51FRE”]

Τώρα είναι sexy .. και κάνει δυνατό  Squat  καλύτερα σε ορισμένες περιπτώσεις και από άντρες που το παίζουν άντρες στο γυμναστήριο ..ΟΚ Θα δείξει ο χρόνος εάν υπάρξει διάρκεια.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ

  • Υπεύθυνος πωλήσεων –Promoter CHAMPION NUTRITION HELLAS από το1995 στο τομέα των Συμπληρωμάτων διατροφής, καθοριστική η συνεργασία μου με την CHAMPION NUTRITION και η γνωριμία με τον MIke Zumpano έναν από τους Ιδρυτές της διατροφής στις ΗΠΑ και αρχικά partner του Dan Duchaine για όσους γνωρίζουν την Dark Side . Εργάστηκα προωθώντας τις εταιρείες MLO, CHAMPION NUTRITION,ULTIMATE NUTRITION,UNIVERSAL NUTRITION, BEST BODY NUTRITION,SWANSON HEALTH PRODUCTS,IRONMAXX.
  • EDITOR www.bodyandstyle.net
  • ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ ΕΟΣΔ -IFBB Γ.Γ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
  • ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ -POLITICAL SCIENCE

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα