Αρχική » Ο Μπόντυμπιλντερ Lee Priest δεν είναι Μυϊκό Κουτάβι και διχάζει

Ο Μπόντυμπιλντερ Lee Priest δεν είναι Μυϊκό Κουτάβι και διχάζει

by admin

Το Story απλό, o αθλητής θέλει ντοπαριστικό “κοκό” και απευθύνεται στον bodybuilder ειδικό. Τι Ελλάδα ή Αυστραλία, είναι το ίδιο.  Συγκεκριμένα στην μακρινή Ήπειρο ο Jarrod Mullen,  φίρμα του ράγκμπι φαίνεται να χρησιμοποίησε την ουσία Drostanolone για να έχει καλύτερη αποκατάσταση των μυών. Αυτό ακριβώς υπερασπίστηκε ο Lee Priest.

Lee Priest το αλκοόλ κάνει περισσότερο κακό!

Ο πρώην Mr. Universe, Lee Priest-McCutcheon λέει ότι η χρήση του Drostanolone είναι ευρέως διαδεδομένη στους κύκλους του bodybuilding, υποστηρίζοντας ότι το αλκοόλ αποτελεί μεγαλύτερο κίνδυνο για την ελίτ των αθλητών! από τα στεροειδή, που είναι “αβλαβή”.[quote]O bodybuilder είπε ότι το αναβολικό στεροειδές, το οποίο βρίσκεται στο φάρμακο Masteron, χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού[/quote]

Drostanolone propionate side effects

Ο  bodybuilder από το Newcastle, ο οποίος στέφθηκε Mr. Universe πριν από τρία χρόνια, είπε επίσης ότι το συνεχιζόμενο ενδιαφέρον για το θετικό τεστ του Jarrod Mullen από τα στεροειδή έχει «διογκωθεί», με το εν λόγω φάρμακο να βοηθά στην αποκατάσταση των μυών.

Ο Lee Priest κατηγορεί την IFBB

Ο Priest-McCutcheon, ο οποίος είναι ειλικρινής σχετικά με το παρελθόν του και την χρήση φαρμάκων σε αγώνες του, με μια «ακραία ειλικρίνεια» κατηγορεί για την αναστολή της καριέρας του  τη Διεθνή Ομοσπονδία Σωματικής Διάπλασης και Fitness, (IFBB) λέγοντας ότι η ουσία  Drostanolone ήταν “εύκολα διαθέσιμη” για οποιαδήποτε  αθλητή της ελίτ.

w1200_h678_fmax

Είπε “Συνήθως έρχεται από τους γιατρούς ή γιατρούς των ομάδων που θα το καθορίσουν”. “Κάποιος θα ξέρει συνήθως,  πως κάποιος άλλος  μπορεί να του το δώσει”

O bodybuilder είπε ότι το αναβολικό στεροειδές, το οποίο βρίσκεται στο φάρμακο Masteron, χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού στη δεκαετία του 1980 και το 1990, και μειώνει το χρόνο αποκατάστασης , μετά από εκτεταμένο” σχίσιμο” των μυών κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Πριν από μερικά χρόνια ήταν διαθέσιμο για $ 80 έως $ 120 το ένα μπουκάλι, και εγχέεται στο σώμα. Ο Priest-Mc Cutcheon  δήλωσε  για την εμπειρία του.“Είναι κυρίως μόνο για την αποκατάσταση, σας βοηθά να επιδιορθώσετε (μυς) πολύ καλύτερα”

“Μπορείτε να πάρετε μία ή δύο φορές την εβδομάδα στην πορεία προς τον διαγωνισμό -αγώνα και αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να περιμένετε στην προετοιμασία για όσο διάστημα είστε τραυματισμένος πριν τον αγώνα.”

“ Όταν είσαι σε αυτό το επίπεδο, πιέζεται το σώμα στο όριο, και είστε υπό πίεση να εκτελέσετε την προπόνηση. Μπορώ μόνο να φανταστώ την πίεση όταν εκατομμύρια δολάρια είναι στη πρώτη γραμμή”

Είπε ότι οι κίνδυνοι για την υγεία είναι ελάχιστοι. “Είναι πιθανό να κάνει μεγαλύτερη ζημιά στο σώμα σας μια νύχτα στην παμπ [από τη χρήση στεροειδών],” δήλωσε ο Priest-Mc Cutcheon.  “Λυπάμαι για τον Mullen”   “I feel sorry for [Mullen] and the way everyone is jumping down his throat.”

r0_1_1200_676_w1200_h678_fmax

Jarrod Mullen,  φίρμα του ράγκμπι, φαίνεται να χρησιμοποίησε την ουσία Drostanolone

Σε συνέντευξη Τύπου την Τρίτη,το αφεντικό του συλλόγου Matt Gidley πήρε αποστάσεις από τον Mullen, λέγοντας ότι το αστέρι του ράγκμπι “πήγε έξω από το κλαμπ για συμβουλές” 

“Έχουν όλοι πλήρη επίγνωση των συνεπειών”, δήλωσε ο Gidley. “Αν πάνε έξω από το club και κάνουνε πράγματα που δεν γνωρίζουν, τότε δεν υπάρχουν πολλά που μπορούμε να κάνουμε”
Ερωτηθείς εάν Mullen μπορεί να ήταν απελπισμένος για να ανακτήσει την φυσική του κατάσταση  από τους τραυματισμούς που τον έβλαψαν  το περασμένο έτος, ο Gidley είπε: “Δεν είμαι σίγουρος. Δεν πήγα σε λεπτομέρειες με  τον Jarrod ως προς το γιατί πήγε προς αυτή την κατεύθυνση” (χρήση φαρμάκων)

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα