Αρχική » Δεν είναι ο Flex Wheeler Κορόιδο!

Δεν είναι ο Flex Wheeler Κορόιδο!

by admin

Το έκανε πρώτος ο Kevin Levrone μετά από μια πολύχρονη αποχή και μια μέτρια πορεία ως μοντέλο και κιθαρίστας, αποφάσισε να ρίξει λίγα ξυλαράκια στα κάρβουνα του παρελθόντος. Στόχος οι πωλήσεις με την δική του εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής.

Το ίδιο κάνει και τώρα ο Flex Wheeler στην ηλικία των 51 ετών, που θα αγωνιστεί στην πιο light κατηγορία Classic Physique Olympia στο επερχόμενο Joe Weider’s Olympia Weekend 14-17 Σεπτεμβρίου στο Λάς Βέγκας. Η παρουσίαση έγινε από τον “πολύ” Bob Cicherillo.

Έχει γεμίσει ο τόπος Ασιάτες, Ευρωπαίους και Άραβες

Είναι λογικό, εάν το σκεφτείς βαθύτερα, κάποτε αυτοί οι άνδρες ήταν παγκόσμιες φίρμες στο επαγγελματικό Bodybuilding. Σήμερα χιλιάδες άλλοι τύποι Ασιάτες, Ευρωπαίοι και Άραβες βγάζουν πολλά περισσότερα χρήματα από αυτούς που ήταν στην κορύφωση της καριέρας τους.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”F6mpgXO0R70″]

Το παιχνίδι είναι στους Gym Gunkies και στους αρχάριους

Οι old school bodybuilders θυμούνται ότι για να επιβιώσεις στο γυμναστήριο έπρεπε να είσαι και μυϊκός τσαμπουκαλής την ώρα της προπόνησης. Σήμερα έχει γεμίσει ο τόπος με γρήγορα φτιαγμένους τύπους που φορούν γυαλάκια ηλίου, αποθανατίζονται με μουράτες selfie και αγοράζουν φιρμάτα ρούχα. Όλοι αυτοί πουλούν ντόπα και πρωτεΐνες. Εάν κάποιοι, λίγοι από αυτούς είναι και μυϊκά ντούκια, ακόμη καλύτερα! στα μάτια των ανυποψίαστων αρχάριων, φαντάζουν θεοί! Στην συλλογιστική των πιο προχωρημένων οι κατάλληλοι καθοδηγητές.

Δικαιωματικά λοιπόν, οι παλιοί γνώριμοι θρύλοι ξαναμπαίνουν στην μυϊκή κόντρα και κάνουν την διαφήμιση τους. Όλοι τους αναγνωρίζουν το δικαίωμα..αρκεί να αντέξουν μετά την αποχή τα εσωτερικά τους όργανα. Ελπίδα, τα νέα βελτιωτικά!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα